Tired :/

Tuesday, December 13, 2011 @ 11:36 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

Hello :) pe kabo ? sihak dok ? hee~ baguhbaguh aku tahu mung sihak lake , lu mung dok sihak mesti mungg duk golek atah katil , dok bace nape aku tulis orkk ? hahaa~  mung ingat aku dok anda cakak ganu ? bekk toh , belit lidoh mung bace . haha . dangg muke :p [ mengarut jehh ken , oke , straight to the point , senarnye nak storymory sal kepenatan aku kemarin . tuh pun nak story ke ? sukahatiakulah ! akupunyebelog :) ]

haa~ seriously , penat doii , kemarin kene dera , tak sempat nok update blog , hee~

 mende nihh lha , aku duk angkat sampai penat uh ,
boleh tahan berat gakk ahh batu cube nihh ,
gune kemudahan tuhh pun lambat macam cibai 
nak ley siap doii , fuhh~

mane ada banyak aku kene angkat menatang tuh !
mujur hujan turun , malam tadi abah sambung 
kerja aku dengan adekk , haha~
kejam nye aku ken ?

fyi , nih lha rumah aku , cantek tak ?
haha , kengkawan aku datang umah , mesti kate
' rumah ke muzium nihh ' . haa , mane ada marah doii .


 ta siap sepenuhnye lagi tuhh .
saje buad action tunjuk kat korang ,
raye nanti lehh datangg :D


oke , kancil tuhh hak milik mak aku ,
sape ? sape tanye , hoho !

hari nih , rilex jeh depan komputer , online , online dan terus online :D haha . esok da 14hb , amende ? 14hb ? atoii , esok ada pra test choii ! lupe ! nak msg maryam lu lha , atoiii , oke lha korangg , aku nakk spotcek notification facebokk pulakk nihh :) kbooobyeee~


Older Post | Newer Post
Quote

I'm a small girl in a big world ! Move on is the best way but hard to do it ^^
If you want a boy to love you for a lifetime, love his heart, not his money.. If you want a girl to love you for a lifetime, love her soul, not her body..


Selection ^^

Diary About Friends


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TENGKU AISYAH

Best View at GOOGLE CHROME!