Outim with bebudak hyperactive :)

Monday, December 12, 2011 @ 2:29 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

hello kawan ;) hahh , senarnye aku nak story pasal 10/11/2011 , hee~ kemarin terpakse create post untuk bebudak yang misunderstanding ngan aku tuh , sorry ye sayangg , sesuka hati korang lha nak cakap ape pun . yang pasti taste aku bukan kat bebudak tutt tuhh . shhuuttt , dah-2 mengarut jeh , aku taknak story sal tuhh lha , waste my time jehh ken , haa , kemarin dulu gakk , pagi tuhh aku outing dengan Sarah , Dayat , Na and Tehah . .act , aku ta kenal pun dyorang , kecuali Sarah arr , dyorang tuh kengkawan Sarah , tetiba jadi kacip gile ngan dyorang ;) best sangat keluar ngan dyorang , seriously semua sporting , macam-2 hal aku , Sarah and Dayat lalui . haha , Na and Tehah just jalan-2 ngan kitorang masa nakk balekk jehh , sebelum-2 tuhh dyorang duk lepak kat MV sambil mengonlinekan diri . hehe .

yang syok skali mase aku , sarah and dayat pergi mydin , then kitorang masuk lha dalam bilik persalinan tuh ken , sarah dengan gahh dye capai baju seksi kat tepi bilik tuhh , bukan sehelai but dua helai doii , haha , then lepas masuk dalam tuhh , sarah try lha matching ken baju tuh kat diri dye , dye pun pakai lha baju yang nampak seksa tuhh , haha , nakal doii , dye pakse dayat snap gambar dye dengan baju tuhh , adoii , mase tuh rase macam tanakk mengaku sepupu jehh , hihi . tapi takleh ahh nak post picture tuhh :D

 nahh , mase nihh , kitorang suh budak laki yang tengah online
kt ctuhh snap ken :D 
ta sangke tangan budak laki tuh berketar-2 . hahaha !

 with Dayat and angry bird mydin :)

haha , lepas makan kat tcafe , kitorang ronda-2 skali lagi mydin n giant , then terus balekk :) best arr . hee~ ta tau dah nak tulis ape lagi ;) stop here ! kbyee !


Older Post | Newer Post
Quote

I'm a small girl in a big world ! Move on is the best way but hard to do it ^^
If you want a boy to love you for a lifetime, love his heart, not his money.. If you want a girl to love you for a lifetime, love her soul, not her body..


Selection ^^

Diary About Friends


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TENGKU AISYAH

Best View at GOOGLE CHROME!