Doing Nothing , just got smiling :)

Friday, December 16, 2011 @ 1:07 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)



atoto , comel nye kitten kat atas nihh ;) *senarnye aku geli ngan kucing* ohh , cakap sal kucing ken , teringat pulak mase kat skolah , kalau aku makan kat kanten , kucing puteh tuhh mesti datangg cuitcuit peha aku , hee~ sorry sikit , aku geli lha menatang nihh , tapi serious doii , aku suka tengok kecomelan dia :D hakhak .

oke , now aku stay kat kampung , bored here , nothing to do , my rotine here is eat , eat and eat until i got a higher weight . ohmygod , nowayy babe , esok aku nak alekk umah . tanakk duk cniy agy da , sebab cniy takde kawan , cozen aku semua tak alekk , kalau stay kat kampungg belah mak aku , confem aku tanakk alekk umahh doii , haha , kat sane cozen aku ramai yangg alekk . kembar aku dari kay eLL pun balekk , tapi tadi dea da balekk kay eLL da .

14/12/2011
jyeahh , date mase aku amik pra test kat bitara . yahoo , dengan happy go lucky nye aku lulus doii , hehe , so dengan result yang baik tuhh , aku kene amik test kat depan JPJ pulakk 26/12/2011 . yaALLAH , aku harap sangat lulus test tuhh , kalau failed takde lha lesen P aku :/ tanak tanakk , aku nak lulus ! tolong doakan aku yekk :) huhu .

oke foine , aku rase ngantukk pulakk , nak tido dulu lha , lagi pun ada orang suh aku tido awal malam nihh ;D haha , oke lhaa baii , sayangg anda my silent reader :* muahh :)


Older Post | Newer Post
Quote

I'm a small girl in a big world ! Move on is the best way but hard to do it ^^
If you want a boy to love you for a lifetime, love his heart, not his money.. If you want a girl to love you for a lifetime, love her soul, not her body..


Selection ^^

Diary About Friends


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TENGKU AISYAH

Best View at GOOGLE CHROME!