Outting with My Loved :)

Saturday, November 26, 2011 @ 7:48 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

jyeahh :D sekarangg aku dahh bolehh update blog niyy  everyday n everytime kot* nghehe~ tapi aku bukan ada idea sangat nakk tuliss nihh -.-' btw aku na story mory sket kejadian hari nihh , hoho , lepass jehh keluar makan dengan abah semalam , aku langsungg tak tido sampai subuhh , pukul 6.30 baru aku tido , bangun pulakk pukul 10 , memangg lha ta cukup tido woii , kalau aku ta janji dengan azah nak keluar hari nihh , sah sah sampai pukul 12 aku membabi bute =,=

yea , aku Outting berdue saje dengan azah , kitorang buadd date dekat library , buad date dengan buku latihan addmath , nakk jadi raja addmath lha konon , ciss , ta kan lha , haishh , ape sal addmath nihh susahh tahap gaban sangat hah ? tapi aku tetap minat mathh , even addmath skali punn aku tetap suke bab-2 mengira nihh ;D hehe , sebab ? nak tahu ke sebab ape ? of couse lha sebab aku nakk back upp pure science tuhh , bio , physic , chemistry memangg aku low sikedd , semua nye E mase last yearr exam -,- grr~ nak dapat A memangg ngakokk ahh . .





eh-2 , aku tulis entri nihh bukan nakk cite pasal addmath , pure science kebende lhaa , adoii . hahh , dalam pukul 1 lebihh tuhh , nik antar msg , dye kate sham tanye jadi takk p makan kat mekdi . wahh , dahh dye macam beriya-iya sangat nakk pergy ken , aku pun on je lha , then kitorang pun set lha jupe kat mek di pukul 2 lbh , yangg nakk dijadikan cerita , dlm pukul 1.45 tuhh aku dengan azah plan nakk gy sembahyangg dulu , tutt-2 , abah coll aku , suruh balekk secepat yang mungkin , aku panic lha jugakk ken , aku punn terpakse post-pone lha meetingg aku dengan nik n sham kat mek di tuhh =,= kitorang cadangg nak makan kat mekdi esokk sebab izzat pun nakk ikodd n dye boleh cuti esokk , al maklum lha orangg kije laen sikedd :D hoho~

dalam pukul 2.30 tuhh , aku balekk lha , tanye abah , nape kene balekk awal-2 nihh ? then abah cakap saje je , nakk suruh buadd kije kat umoahh , arghh ~ ta cuakk mane aku dengar abah jawab cam tuhh , aii , kalau aku tahu , aku takk balekk awal-2 -.- dahh alang-alang aku balekk tuhh terpakse lha aku buadd kije kat umahh . huhh , penat jugakk ahh buadd kije tadi , basuh motor , wax kereta , cuci dindingg rumahh , vacum carpet . . arghh , macam nakk raye lakk rase kene buadd sume tuhh .

*tadop motif*

oke lhaa , setelah penat bercelotehh , aku rase cukup kot* untuk hari nihh , sambungg esokk lha pulokk , dokk rokk owh =,=' hehee~ kbai ;)

lovely author ,
TENGKU AISYAH


Older Post | Newer Post
Quote

I'm a small girl in a big world ! Move on is the best way but hard to do it ^^
If you want a boy to love you for a lifetime, love his heart, not his money.. If you want a girl to love you for a lifetime, love her soul, not her body..


Selection ^^

Diary About Friends


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TENGKU AISYAH

Best View at GOOGLE CHROME!