Hangg Out lagi ;)

Sunday, November 27, 2011 @ 6:13 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

fuhh , semalam aku update blog n says yangg bolehh update blogg everyday n everytime kan ? oh no , tidakk lagi , komputer dah start buadd hal :( sedih jugakk ahh , ni ponn update gune lappy orangg , fuhh , btw , best giler keluar hari nihh dengan loved aku ;) wah wah wahh , aku , AZAH , abg DAUS NIK , IZZAT , SHAM , n SENO  ;) kitorangg keluar breakfast kot* kat mekdi td :D best rr . . pas tuh kitorang gy jalan-2 kat mekdin :D , gyyunk :D n planet ;D best sangat wokk , best ke ? bolehh lha :)sampai pukul 2 lebihh kat hang tadi , huhu , da ta de idea nakk cite :D kbyoo

lovely author ,
TENGKU AISYAH


Older Post | Newer Post
Quote

I'm a small girl in a big world ! Move on is the best way but hard to do it ^^
If you want a boy to love you for a lifetime, love his heart, not his money.. If you want a girl to love you for a lifetime, love her soul, not her body..


Selection ^^

Diary About Friends


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TENGKU AISYAH

Best View at GOOGLE CHROME!