cerita kemarin :)

Friday, September 9, 2011 @ 5:07 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :)

hey-2 , what up yo ! ;) hee~ today nak story mory pasal lakonan drama 'gulp and gaps' dan sambutan raya kat skolah kemarin . woww ! awesome ! hebadd + tebaekk + mantop bro . first pasal lakonan drama , best gile group pertama[fahmi , azah , izzudin , mukmin] punye lakonan , memang romantikk gilakk .hoho , laen-2 group ditunda pada esokk[sabtu] hari :) agak berdebar gue dibuatnye , hehe~ mujur group aku last skali . hii~ a'ahh , second , pasal sambutan ary raye pulakk , best bangat siyhh , bebudakk kelas aku buat hal sendiri , spatutnye form 4 kene makan dekat tempat letak kereta tuh , tapi bebudak kelas 4science1 , buat topp , makan dekat pondokk baru depan blok D [pondok LEDOLA]  . haha , btw , heppy sangat bergambar dengan bebudak tuhh , n macam-2 hal lhaa . banyak jugakk bebudak kelas aku bawak makanan kemarin . kenyangg wase ann . huhu . lepas balek sekolah tuh , aku , hajar , hidayah n filzati pergy GIANT . . ada ke patut dayah nok gy giant semata-2 nokk gy smayang dalam aircond  , haha , nakal molekk , lepas zati balekk , aku , hajar n dayah , naek atas kt giant tuhh , gy maen-2 kat token tuhh , tetibe dayah gy tukar duit n amik token coz nak maen game , so kitorang maen arr kat c2 , lepas maen tuh , hajar ajok kitorang masuk kbox sebab dye tak pernah masuk agy , tengokk dalam tuh , dok ramai pun orang , so kitorangpun , ape agy , amik kesempatan lha , nyanyi satu lagu , memang nakal rr nyanyi . . letih pun ada jugakk :) hihi . lepas 2 kitorang balek ke skola smula , hajar n dayah datang umah aku . coz dyorang balek pukul 5 . . lepak-2 jea kat umah aku , best sangat kemarin . law hari-2 macam 2 pun aku sanggup :) hehe . that all ,

lovely author ,
TENGKU AISYAH



| Newer Post
Quote

I'm a small girl in a big world ! Move on is the best way but hard to do it ^^
If you want a boy to love you for a lifetime, love his heart, not his money.. If you want a girl to love you for a lifetime, love her soul, not her body..


Selection ^^

Diary About Friends


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TENGKU AISYAH

Best View at GOOGLE CHROME!